Cupcakerij

Naast onze levering aan particulieren (b2c), leveren we ook grootschalig aan bedrijven (b2b). Dit kan eenmalig zijn (bijvoorbeeld voor een feestje), maar ook maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks, afhankelijk van de wensen van de klant. In ons gevarieerde zakelijke klantenbestand zien we espressobars, lunchrooms, restaurants en foodtrucks die het gebak wederverkopen, maar ook makelaars en notarissen die ons gebak als relatiegeschenk geven. Voor zakelijke klanten die op regelmatige basis gebak afnemen hanteren we oplopende korting, afhankelijk van de afname.

Voor zakelijke klanten hebben we ons assortiment uitgebreid met gebak met (eetbaar) geprinte logo's, zodat het volledig in stijl gepersonaliseerd kan worden. Uiteraard is ook ons 'normale' gebak beschikbaar. Onze cupcakes kunnen indien gewenst per stuk, per twee, per vier of per zes stuks worden verpakt in speciaal daarvoor ontworpen doosjes.

Zelf een leuk idee, speciaal thema of specifiek budget? Neem contact met ons op voor een afspraak waarin we de mogelijkheden uitleggen!

De prijzen in onze webshop zijn inclusief 9% BTW.

Snel grote partijen bestellen? Bekijk hieronder (een deel van) de opties!

Cupcakes
(48 stuks)

 

Cupcakes met logo
(48 stuks)

 

Cupcakes (mini)
(96 stuks)

 

Cupcakes met logo (mini)
(96 stuks)

Plaatgebak
(48 stuks)

 

Horeca

Ben je voor je horecagelegenheid op zoek naar heerlijk gebak wat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We leveren al jaren aan diverse horecagelegenheden met een uitgebreid assortiment van cupcakes, taarten en plaatgebak tot truffels, cakes en zoete high tea's.
We denken mee en gaan graag samen de uitdaging aan om iets nieuws te proberen.

Indien gewenst kunnen we meermaals per week leveren, maar uiteraard kan dat ook sporadisch of bij speciale gelegenheden. Uiteraard geldt voor horeca-afname een gereduceerd tarief.

We vernemen graag jullie wensen en idee├źn, zodat we er samen iets moois (en vooral lekkers) van kunnen maken!

Zakelijke speciale gelegenheden

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of heb je een zakelijk feestje?

Ons gebak is bij uitstek geschikt als cadeautje of om te serveren bij een feestje. Indien gewenst voorzien we het gebak van het bedrijfslogo of andere afbeelding die u zelf kunt aandragen.
De opties zijn eindeloos en voor vrijwel ieder budget zijn er mogelijkheden! Neem contact met ons op en geef de wensen door, zodat we een passend aanbod kunnen doen!