Naast onze levering aan particulieren (b2c), leveren we ook grootschalig aan bedrijven (b2b). Dit kan eenmalig zijn (bijvoorbeeld voor een feestje), maar ook maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks, afhankelijk van de wensen van de klant. In ons gevarieerde zakelijke klantenbestand zien we espressobars, lunchrooms, restaurants en foodtrucks die het gebak wederverkopen, maar ook makelaars en notarissen die ons gebak als relatiegeschenk geven. Voor zakelijke klanten die op regelmatige basis gebak afnemen hanteren we oplopende kortingen.

Voor zakelijke klanten hebben we ons assortiment uitgebreid met gebak met (eetbaar) geprinte logo's, zodat het volledig in stijl gepersonaliseerd kan worden. Uiteraard is ook ons 'normale' gebak beschikbaar. Onze cupcakes kunnen indien gewenst per stuk, per twee, per vier of per zes stuks worden verpakt in speciaal daarvoor ontworpen doosjes.

Zelf een leuk idee of een speciaal thema? Neem contact met ons op voor een afspraak waarin we de mogelijkheden uitleggen!

De prijzen in onze webshop zijn inclusief 9% BTW.

Bekijk onze zakelijke producten

Cupcakes
(48 stuks)
(€ 89,95 incl BTW)

 

Cupcakes met logo
(48 stuks)
(€ 119,95 incl BTW)

 

Cupcakes (mini)
(96 stuks)
(€ 89,95 incl BTW)

 

Cupcakes met logo (mini)
(96 stuks)
(€ 119,95 incl BTW)

 

Plaatgebak
(48 stuks)
(€ 79,95 incl BTW)

 

Cupcakes to go
(18 stuks)
(€ 54,95 incl BTW)