Heeft u een jubileum, feestje of borrel? Daar hoort gebak bij, anders is het niets meer dan een vergadering! Bij ons bent u aan het juiste adres voor cupcakes, plaatgebak en taart voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een assortiment met cupcakes voor de vrijdagmiddagborrel of een taart met uw logo voor een nieuwe klant. Of wat dacht u van een Cupcakeboeket om uw secretaresse te bedanken? U kunt direct via onze webshop bestellen of uw wensen aan ons doorgeven via e-mail.

Regelmatige afname

Heeft u regelmatig gebak nodig, bijvoorbeeld voor de klanten in uw showroom of als geschenk voor iedereen die een huis van u koopt? Voor klanten die op regelmatige basis bij ons afnemen hanteren we staffelkortingen op basis van de maandafname. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Afname voor horeca

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u ons gebak afnemen? Dat kan! U kunt afnemen uit ons huidige assortiment (zoals te zien op de website) of geef uw wensen aan ons door. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Wij kunnen ons geen beter relatiegeschenk voorstellen dan een doos vol gebak! Hoewel, een cadeaubon voor een doos vol gebak komt natuurlijk ook in de buurt. Wilt u uw klanten of personeel bedanken? Geef uw wensen aan ons door en wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw wensen vervuld worden. Het maakt ons niet uit of u eenmalig 20 dozen met 6 cupcakes bestelt of een taart wilt laten bezorgen op de verjaardagen van uw 300 personeelsleden, wij vinden het allemaal leuk om te doen! Vraag ons naar de mogelijkheden of maak uw wensen kenbaar via e-mail.

Cupcakes

Cupcake met afbeelding

Cupcake met afbeelding (mini)

Taart

Taart met afbeelding

Proeverij

Cupcakeboeket