Zakelijk bestellen

Ben je op zoek naar gebak voor een zakelijke bijeenkomst, maandelijkse verjaardagsviering, jubileum, marketingevent, vrijmibo of om door te verkopen in je horecagelegenheid of food truck? Zoek niet verder, want wij helpen je graag! Staat hieronder niet de informatie die je zoekt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wil je niet online bestellen maar liever langskomen in de winkel, telefonisch of contact via e-mail? Geen enkel probleem. In dergelijke gevallen factureren we per bestelling en in geval van een gebaksabonnement of afname voor horeca of wederverkoop factureren we eens per maand.

Heb je geen mogelijkheid om het gebak af te komen halen? We kunnen het gebak ook komen bezorgen; dit besteden we doorgaans uit aan een koerier. Binnen Veenendaal geldt een vast tarief van € 5,95 per adres. Bezorgkosten buiten Veenendaal zijn afhankelijk van de afstand. Wil je gebruik van maken bezorging? Geef dan minstens het bezorgadres door, zodat we informatie kunnen opvragen bij de koerier.

Online zakelijk assortiment

Heb je geen zin om zelf na te denken over wat je wilt bestellen?
Geen probleem, we hebben al wat opties voor je op een rijtje gezet!

Klik op de foto voor ons online zakelijke assortiment.

Die kun je zonder moeite bestellen en dan regelen wij de rest voor je!

Jubileum, feest of marketing event

Heb je binnenkort een zakelijk evenement en ben je op zoek naar heerlijk, maar ook origineel gebak? We helpen je graag verder. Een aantal van onze opties in grotere aantallen kun je direct online bestellen via onze webshop! Heb je minder nodig? Dan kan dat uiteraard ook. Heb je meer nodig? Zie dan hieronder het kopje “Grootzakelijk”.

Wat denk je van cupcakes met een door jullie marketingteam ontworpen eetbare afbeelding? Of het hoofd van die collega die met pensioen gaat?

Wil je direct online bestellen? Uiteraard is ons volledige assortiment voor jullie beschikbaar, maar we hebben uiteraard ook een specifiek aanbod voor zakelijke klanten. Klik hier of op de foto hiernaast voor de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier!

Relatiegeschenken

We zijn van mening dat je met een doos gebak nooit de plank mis kunt slaan, dus als je het ons vraagt is een themabox met gebak altijd een goed idee als je op zoek bent naar een relatiegeschenk. Maar een doosje met een aantal cupcakes, waarvan uiteraard minstens eentje met je bedrijfslogo erop, is ook een goed idee!

En zo hebben we nog wel meer ideeën, klaar om vorm te krijgen voor jouw bedrijf… We denken graag mee voor jullie relatiegeschenken voor je personeel, maar ook voor leveranciers en klanten. Laat ons weten wat het budget is en hoeveel stuks je nodig hebt en dan verzinnen wij wat leuks!

Moeten de relatiegeschenken via de post verzonden worden? Ook dan zijn er een aantal opties (voornamelijk sweets, want cupcakes overleven de PostNL-bezorgers niet) en helpen we je graag verder.

Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Gebaksabonnement

Assortiment foto

Vieren jullie altijd alle verjaardagen van het personeel samen? Een keer per week of per maand?
Of hebben jullie altijd een vrijdagmiddagborrel?

We regelen graag het bijbehorende gebak voor jullie? Hoe? Via een gebaksabonnement!

Je laat ons weten wanneer jullie vaste gebaksmoment is en wij zorgen dat er niets ontbreekt. Uiteraard wordt dit volledig op jullie wensen aangepast en hoeft niet iedere levering gelijk te zijn aan de vorige. We kunnen al een abonnement voor jullie regelen vanaf 24 cupcakes per maand.

Het grote voordeel? Je ontvangt altijd 10% korting op je bestelling!
We factureren eens per maand, dus hoef je niet bezig te zijn met eindeloze (kleine) facturen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Grootzakelijk

We zijn gespecialiseerd in orders van ongeveer 1000 stuks per levering met een maximum van 2500 cupcakes per week. Misschien niet “grootzakelijk” voor iedereen, maar voor ons als kleine onderneming is dat meer dan groot genoeg!

Wil je meer informatie over de bijbehorende prijzen? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Horeca en wederverkoop

Wil je dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek gebak van ons bestellen om te verkopen in je horecagelegenheid, food truck of andere wederverkoopgelegenheid? We kunnen zowel vers als diepvries gebak aanleveren. Van cupcakes en plaatgebak tot taarten en macarons, we kunnen je helpen bij iedere situatie. We hanteren hiervoor speciale prijzen die je bij ons kunt opvragen door contact met ons op te nemen. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier en geef zo veel mogelijk details, zodat we je meteen gericht kunnen helpen.

Contactformulier zakelijk bestellen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam contactpersoon