Bruiloft

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
(of geven een ander spannend feest naar aanleiding van een epische mijlpaal in jullie leven!!)

Zoals je al gemerkt hebt, komt er veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Bedenken wat jullie als stel het leukste vinden, blijkt soms erg lastig, zeker als er ook wensen vanuit familie en vrienden komen. Wij vinden dat als je een feestje maar eens in je leven viert, je ook precies moet doen wat je zelf leuk (en lekker) vindt. We zijn gespecialiseerd in diverse smaken en diverse maten van gebak; een combinatie daarvan is geschikt voor iedere festiviteit en oogt fantastisch als je alles bij elkaar zet.

We hebben de gebakscatering van bruiloften van 20 tot 300 mensen voor onze rekening genomen en er is er nog nooit een hetzelfde geweest. Tweehonderd dezelfde cupcakes? Taartentafel met zes verschillende taarten? Sweet table met mini cupcakes, cakepops en macarons? Volledig gepersonaliseerde cupcakes in smaak en uiterlijk? Aansnijtaartjes met cupcakes in dezelfde stijl? Bruidstaart voor 60 personen? Geen probleem, alles kan (behalve een taart met fondant of marsepein, want daar zijn anderen beter in dan wij ;-)). Indien gewenst kun je etagères of plateaus van ons huren voor een kleine huurprijs + borg.

Ook leuk om te melden: We hebben geen trouwtoeslag of iets dergelijks; ons gebak kost voor deze dag net zo veel als voor iedere andere dag. Wil je weten wat je ongeveer kwijt bent voor je bruiloft, kijk dan rond op de website :-)!

TheoDagmar-308

Stappenplan: Hoe bestel je je bruidsgebak?

  1. Proef het gebak; als het niet jullie smaak is, kun je beter een andere bakker zoeken. Smaak is en blijft het allerbelangrijkste. Kies voor een van onze proefdoosjes met cupcakes of plaatgebak of bestel gewoon iets compleet anders via onze webshop.
  2. Zijn jullie tevreden over het gebak? Neem contact met ons op om te controleren of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina.

  3. Denk na over je wensen en bespreek dit met je partner: Wat zouden jullie graag willen? Bekijk onze opties online.
  4. Als blijkt dat jullie ons ‘standaard’, online te bestellen assortiment leuk vinden: Als je wilt kun je het gebak direct online bestellen. Wil je gebruik maken van bezorging buiten ons standaard bezorggebied (10-15 km buiten Veenendaal)? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij je bestelling, dan sturen we je een betaalverzoek voor de bezorgkosten (houd rekening met € 1,20 per km (helaas rijden koeriers niet gratis…)). Je mag ook een mailtje sturen met je wensen.

  5. Wil je gepersonaliseerd gebak of heb je een heleboel vragen? Plan online een afspraak (altijd op zaterdagmiddag van 13:15-14:00 uur).
  6. Na de afspraak ontvang je een overzicht en prijsopgave van de besproken zaken. Geef hierop spoedig akkoord, zodat we de datum voor jullie kunnen vrijhouden. In het geval van een grote bruiloft kan het zijn dat we na het akkoord vast een factuur sturen voor een aanbetaling (ervaring leert dat dit zelden gebeurt, maar dan weet je dat het kan ;-)).

  7. Twee weken voor jullie trouwdag nemen we contact op om even te checken of de aantallen nog kloppen en sturen we de factuur (betaaltermijn 14 dagen).
  8. Wij gaan voor je aan de bak en zorgen dat het gebak op tijd klaarstaat om op te halen óf wordt bezorgd op locatie.
  9. Het gebak wordt door iemand op de locatie klaargezet (wij doen dit dus niet). Daarna is het genieten!

  10. Eventuele gehuurde presentatiematerialen worden binnen 5 werkdagen geretourneerd, waarna de borg wordt teruggestort.

Contactformulier bruiloft

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.