We hoeven niet uit te leggen dat Cupcakes, Plaatgebak en Taart niet bij uitstek geschikt zijn om te verzenden via pakkettenpost. Toch vinden we dat heel Nederland van ons gebak moet kunnen genieten! Dus hebben we Cupcakes to go en heerlijke sweets bedacht, zodat we het hele land kunnen voorzien van heerlijk gebak! Al het gebak in deze categorie is wat langer houdbaar, waardoor het bij uitstek geschikt is om te verzenden.

Onze Cupcakes to go zijn niets anders dan onze heerlijke cupcakes in een bakje, waardoor je ze mee kunt nemen op vakantie, tijdens een picknick en zelfs weg kunt geven aan het einde van je bruiloftsfeest.

We verzenden onze pakketten uitsluitend op woensdag, dus zorg ervoor dat je je bestelling uiterlijk dinsdag om 23:59 uur doorgegeven hebt! Uiteraard kun je het verzendbare gebak ook bij ons ophalen; bestel ook dan uiterlijk op dinsdag om 23:59 uur, aangezien deze categorie arbeidsintensief is en we hier niet altijd op andere dagen tijd voor hebben. Je kunt je bestelling vervolgens vanaf donderdag bij ons ophalen.

Verzendbox

Ons pakkettenpost-proof assortiment!

Verzendbox

Witte Chocolade Fudge

Red Velvet to go

Gemarmerd Framboos to go

Chocolade to go

Choco Chip Karamel to go

Cakepops - Regenboog

Cakepops - Goud

Cakepops - Roze

Cakepops - Blauw

Macarons - Witte Chocolade

Macarons - Karamel

Macarons - Framboos

Macarons - Bramen

Koek - Red Velvet

Koek - Chocolade

Koek - Choco Chip

Koek - Witte Chocolade Cranberry