Cupcakerij

Wil je meer informatie over onze taarten? Dan ben je op de juiste plek! Onze taarten worden gemaakt met verse en zo veel mogelijk lokale producten (zoals bloem van De Nieuwe Molen). We selecteren de beste producten, zoals Callebaut chocolade en maken zelf alle andere producten, zoals de jam in de frambozencrème, mokka-extract en karamelsaus en dat proef je!

Hieronder zie een voorbeeld van de taarten die we kunnen maken. Dit is ons 'standaard' assortiment, maar kan ook in andere smaken-combinaties worden gemaakt (neem daarvoor contact met ons op). Deze taarten worden gesneden in twaalf punten.

Voor onderstaande taarten hanteren we de volgende levertijd: Voor 7:00 uur besteld, is morgen vanaf 9:00 uur ophalen (of laten bezorgen binnen onze bezorgcirkel). Heb je sneller taart nodig? Niet geschoten is altijd mis... neem telefonisch contact met ons op en wie weet kunnen we nog wat voor je doen.

 

Onze taarten

Vanille - Feest

Oreo

Vanille - Mokka

Appel - Karamel

Marmer - Framboos

Chocolade

Red Velvet

Snoepjes taart

Red Velvet taart

Choco taart

Gepersonaliseerde taarten

Wil je een gepersonaliseerde taart bestellen? Kom dan bij ons langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken. Hou rekening met een levertijd van minimaal twee weken, dus kom op tijd.

Heb je haast? Check ons fantastische standaard assortiment als je een heerlijke taart wilt :-)!