Wil je meer informatie over onze taarten? Dan ben je op de juiste plek! Onze taarten worden gemaakt met verse en zo veel mogelijk lokale producten (zoals bloem van De Nieuwe Molen en wortels en appels van Fruitmaatje in Dodewaard). We selecteren de beste producten, zoals Callebaut chocolade en maken zelf alle andere producten, zoals de jam in de frambozencrème, mokka-extract en karamelsaus en dat proef je!

Hieronder zie een voorbeeld van de taarten die we kunnen maken. Dit is ons 'standaard' assortiment, maar kan ook in andere smaken-combinaties worden gemaakt. Deze taarten worden gesneden in twaalf punten.

Zoek je een hogere taart? Of eentje met meerdere lagen? Dat kan ook, maar die hebben we niet op onze website staan, omdat dergelijke taarten gepersonaliseerd worden en daardoor meer tijd vergen. Kom een keer bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor onderstaande taarten hanteren we de volgende levertijd: Voor 12:00 uur besteld, is overmorgen vanaf 10:00 uur ophalen (of laten bezorgen). Heb je sneller taart nodig? Niet geschoten is altijd mis... neem telefonisch contact met ons op en wie weet kunnen we nog wat voor je doen.

 

Onze taarten

Oreo

Vanille - Mokka

Appel - Karamel

Marmer - Framboos

Vanille - Feest

Chocolade

Red Velvet

Carrotcake (glutenvrij)