Wil je meer informatie over onze taarten? Dan ben je op de juiste plek! Onze taarten worden gemaakt met verse en zo veel mogelijk lokale producten (zoals bloem van De Nieuwe Molen en wortels en appels van Fruitmaatje in Dodewaard). We selecteren de beste producten, zoals Callebaut chocolade en maken zelf alle andere producten, zoals de jam in de frambozencrème, mokka-extract en karamelsaus en dat proef je!

Hieronder zie een voorbeeld van de taarten die we kunnen maken. Dit is ons 'standaard' assortiment, maar kan ook in andere smaken-combinaties worden gemaakt. Deze taarten worden gesneden in twaalf punten.

Voor onderstaande taarten hanteren we de volgende levertijd: Voor 7:00 uur besteld, is morgen vanaf 9:00 uur ophalen (of laten bezorgen). Heb je sneller taart nodig? Niet geschoten is altijd mis... neem telefonisch contact met ons op en wie weet kunnen we nog wat voor je doen.

 

Onze taarten

Oreo

Vanille - Mokka

Appel - Karamel

Marmer - Framboos

Vanille - Feest

Chocolade

Red Velvet

Gepersonaliseerde taarten

Zoek je een hogere taart? Of eentje met meerdere lagen? Dat kan ook, maar die hebben we niet op onze website staan, omdat dergelijke taarten gepersonaliseerd worden en daardoor meer tijd vergen. In de winkel staan diverse opties om te bekijken. We zijn bezig met het uitbreiden van deze pagina met een portfolio, maar dit kost veel taart en veel tijd. Hou het in de gaten :-)!

Hieronder staat een formulier waar je je wensen kunt invullen; deze berekent een prijs voor je wensen (let op: de prijs is een indicatie). Wil je de taart bestellen, verzend het formulier dan naar ons en dan nemen we contact met je op! Hou rekening met minimaal een week levertijd. We maken maar een beperkt aantal van dit soort taarten per week, dus de planning zit snel vol.

Wil je een stapeltaart? Vul dan je wensen in per laag (vul dus meerdere formulieren in). Voor het stapelen rekenen we een stapeltoeslag van € 2,50 (deze staat niet op het formulier).

  • DD dash MM dash JJJJ
  • AANTAL PERSONEN

  • ALLERGENEN

  • CAKE

  • VULLING

  • AFWERKING

    Kleur alleen mogelijk in combinatie met Vanille of Witte Chocolade afwerking
  • OPMERKINGEN, BIJZONDERHEDEN EN VRAGEN

  • 0,00 €