Cupcakerij

Wil je meer informatie over ons plaatgebak? Dan ben je op de juiste plek! Ons plaatgebak wordt gemaakt met verse en zo veel mogelijk lokale producten (zoals bloem van De Nieuwe Molen en appels en wortels van Fruitmaatje uit Dodewaard).

Door de vorm is het eenvoudig om ons plaatgebak in kleinere stukjes te (laten) snijden, waardoor het bij uitstek geschikt is voor een traktatie, high tea of sweet table. Nog leuker: Iedere soort is compleet anders! Frisse Appelplaatkoek of Blauwe bessenreep? Of meer machtige Blondie, Brownie of Caramel Shortcake? En dat is nog niet alles: We hebben versies die allergenenvrij zijn, dus er is voor ieder wat wils. Ons plaatgebak heeft een minimale afname van negen stukjes per soort, maar vooral rond het weekend staat er vaak ook iets in de vitrine en is kleinere afname ook mogelijk (vraag naar de mogelijkheden).

Voor ons plaatgebak hanteren we de volgende levertijd: Voor 12:00 uur besteld, is overmorgen vanaf 10:00 uur ophalen (of laten bezorgen). Heb je sneller plaatgebak nodig? Wie weet hebben we nog wat in de vitrine staan... neem telefonisch contact met ons op en wie weet kunnen we nog wat voor je doen.

 

Plaatgebak Cupcakerij

Ons plaatgebak

Blondie

Brownie

Caramel Shortcake

Blauwe bessenreep (lactosevrij)

Appelplaatkoek (vegan)

Carrotcake (glutenvrij)