Kinderfeestjes

Wij vragen ons af… zijn er kinderen die het níet leuk vinden om cupcakes te versieren? Zelfs de grootste boefjes worden er stil van!

Tijdens onze kinderfeestjes gaat ieder kind twee of vier cupcakes versieren met fondant. We gebruiken hiervoor voorbeelden die we zelf gecreëerd hebben en begeleiden de kinderen tot een resultaat. We vinden de eigen creativiteit erg belangrijk en daarom lijken de versierde cupcakes nooit op elkaar; de kinderen creëren iets wat zij leuk vinden.

We zorgen voor snoepjes en ranja tijdens het versieren en aan het einde van het feestje wordt een Polaroid-foto gemaakt van de groep en hun creaties. De jarige krijgt een bak-gerelateerd cadeau, zodat hij/zij thuis de versieringen kan voortzetten. Uiteraard krijgen de kinderen hun gemaakte cupcakes mee naar huis om te laten zien aan hun familie en vervolgens op te eten!

Onze feestjes zijn geschikt voor kinderen van 6-16 jaar. Er mogen maximaal 8 kinderen per feestje komen en er dient minimaal één begeleider (18 jaar of ouder) aanwezig te zijn bij het feestje. Onze voorkeur gaat uit naar twee begeleiders per feestje.

Het versieren van twee cupcakes duurt ongeveer 1 uur en kost € 7,50 per kind. We hanteren een minimumtarief van € 45,- (6 kinderen).
Het versieren van vier cupcakes duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 12,50 per kind. We hanteren een minimumtarief van € 75,- (6 kinderen).

Wilt u meer informatie of een datum reserveren? Stuur ons dan een e-mail met daarin de volgende informatie:
- Gewenste datum en tijd
- Naam en leeftijd jarige
- Aantal kinderen (inclusief jarige)
- Twee of vier cupcakes versieren

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cupcake Lieveheersbeestje Kinderfeestje
Occie de Dolle Octopus
Cupcakerij Kinderfeestje
Kinderfeestje