Cupcakerij

We kunnen ons goed voorstellen dat je geen zin hebt om beschuit met muisjes te smeren als je net bevallen bent. Daar hebben we de ideale oplossing voor: Cupcakes met muisjes! Je hoeft alleen maar aan ons door te geven wanneer je ze wilt, hoeveel en welke muisjes en wij zorgen dat ze voor je klaarstaan om op te halen in de winkel. Of beter nog: Laat ze door ons bezorgen. Geen vuile bordjes, smerig botermes en niet zo veel kruimels op het tapijt!

Maar voor het zover is ben je eerst nog zwanger en misschien vind je het wel leuk om de familie door middel van een cupcake of taart te laten weten dat je zwanger bent. Of misschien geef je zelfs een uitgebreide Gender Reveal party! Neem een hap van je cupcake, gevuld met blauwe of roze botercrème, en het is direct duidelijk! Wil je zelf ook pas op de party weten of het een jongen of een meisje wordt? Bestel dan je cupcakes en laat de verloskundige ons bellen met het geslacht en dan is de verrassing compleet!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van ons gebak bij zwangerschap en geboorte. Heb je zelf iets anders in gedachten? Kom naar onze winkel en bespreek de mogelijkheden met ons.

Categorieen

Zwanger

Gender Reveal

Babyshower

Geboorte

Producten

Sprinkels - Blauw

Sprinkels - Roze

Roos - Wit/Blauw

Roos - Wit/Roze

Voetjes - Blauw

Voetjes - Roze

Gender Reveal - Feest

Gender Reveal - Sprinkels

Gender Reveal - Voetjes

Cakepop - Blauw

Cakepop - Roze