Iedere reden voor een feestje is een goede reden, vinden wij. Zeker als je een jaartje ouder wordt! En daarom hebben we een speciaal assortiment voor een speciale gelegenheid. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt met smaken, soorten en mogelijkheden. Van onze standaardopties (zoals hieronder te zien) tot compleet gepersonaliseerd (vraag naar de mogelijkheden in de winkel!). Bij ons kan praktisch alles.

Wil je het wat minder spannend dan onderstaande opties? Bekijk dan ons assortiment Cupcakes, Plaatgebak en Taart.

Voor veel van ons gebak geldt de volgende levertijd: Voor 12:00 uur besteld, is overmorgen vanaf 10:00 uur ophalen (of laten bezorgen). Bestel gepersonaliseerd gebak minimaal vijf werkdagen voor je het nodig hebt. Heb je sneller gebak nodig? Wie weet hebben we nog wat in de vitrine staan... neem telefonisch contact met ons op en wie weet kunnen we nog wat voor je doen.

 

Sprinkel Cupcakes Categorie

Cupcakecijfers

Onze Cupcakecijfers zijn een originele manier om je feestje op te leuken! Ieder cijfer bestaat uit 22 tot 26 mini cupcakes (aantal is afhankelijk van het cijfer) en wordt afgewerkt met naturel botercrème en sprinkels, kruimels, chocolade of botercrème. Je kunt kiezen uit vijf soorten cake, namelijk Vanille, Chocolate Chip, Oreo, Red Velvet en Chocolade.
Ook erg leuk als je een belangrijk jubileum viert of dubbele cijfers nodig hebt!

Hoe werkt het? Kies de afwerking die je het leukst vindt (bijvoorbeeld de Regenboog sprinkels) en klik op dat product.
Kies vervolgens het cijfer en de smaak van de cake en voeg het product toe aan je winkelmandje.

Zit je gewenste afwerking er niet bij? Voor een meerprijs kunnen we de cijfers ook afwerken met een andere kleur cup, een andere kleur botercrème, andere kleur lijn, andere kleur sprinkels of botercrème afwerking. Vraag naar de mogelijkheden.

Blauwe Sprinkels

Red Velvet

Chocolade

Sprinkels Roze

Bloemen

Regenboog

Chocolade PLUS

Oreo

Sprinkel cupcakes

Onze Sprinkel Cupcakes zijn een wat feestelijker variant van onze normale cupcakes. Meer toef, meer sprinkels, feestje compleet!
Je kunt kiezen uit vijf soorten cake, namelijk Vanille, Chocolate Chip, Oreo, Red Velvet en Chocolade.

Zit je gewenste afwerking er niet bij? Voor een meerprijs kunnen we de Sprinkel Cupcakes ook afwerken met een andere kleur cup, een andere kleur botercrème of een andere kleur sprinkels.
Vraag naar de mogelijkheden.

Prinsessen

Superhelden

Regenboog

Liefde

Sterren

Unicorn

Frozen

Baby