Cupcakerij

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Zoals je al gemerkt hebt, komt er veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Bedenken wat jullie als stel het leukste vinden, blijkt soms erg lastig, zeker als er ook wensen vanuit familie en vrienden komen.

Wij vinden dat als je een feestje maar eens in je leven viert, je ook precies moet doen wat je zelf leuk (en lekker) vindt. We zijn gespecialiseerd in diverse smaken en diverse maten van gebak; een combinatie daarvan is geschikt voor iedere festiviteit en oogt fantastisch als je alles bij elkaar zet.

We hebben de gebakscatering van bruiloften van 20 tot 300 mensen voor onze rekening genomen en er is er nog nooit een hetzelfde geweest. Tweehonderd dezelfde cupcakes? Taartentafel? Sweet table? Volledig gepersonaliseerde cupcakes in smaak en uiterlijk? Aansnijtaartjes? Bruidstaart voor 60 personen? Geen probleem, alles kan (behalve een taart met fondant of marsepein, want daar zijn anderen beter in dan wij ;-)).

Ook leuk om te melden: We hebben geen trouwtoeslag of iets dergelijks; ons gebak kost voor deze dag net zo veel als voor iedere andere dag. Wil je weten wat je ongeveer kwijt bent voor je bruiloft, kijk dan rond op de website :-)!

Sweet table

Hoe bestel je je bruidsgebak?

STAP 1: Proef het gebak; als het niet jullie smaak is, kun je beter een andere bakker zoeken. Smaak is en blijft het allerbelangrijkste.

STAP 2a: Denk na over je wensen en bespreek dit met je partner: Wat zouden jullie graag willen? Bekijk onze opties online.

STAP 2b: Als blijkt dat jullie ons 'standaard', online te bestellen assortiment leuk vinden: Als je wilt kun je het gebak direct online bestellen. Wil je gebruik maken van bezorging buiten ons standaard bezorggebied (10-15 km buiten Veenendaal)? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij je bestelling, dan sturen we je een betaalverzoek voor de bezorgkosten (houd rekening met € 1,20 per km (helaas rijden koeriers niet gratis...)). Je mag ook een mailtje sturen met je wensen.

STAP 2c: Wil je gepersonaliseerd gebak of heb je een heleboel vragen? Ga dan door naar STAP 3 ;-).

STAP 3: Neem contact op via onderstaand formulier. Voer zo veel mogelijk gegevens en wensen in. Wacht hier niet te lang mee; onze agenda raakt soms vol ;-).

STAP 4: We maken een afspraak. Hier worden de wensen doorgesproken qua gebak, aankleding en bezorging. Een afspraak duurt maximaal een uur en kost € 30,-.

STAP 5: Na de afspraak ontvang je een overzicht en prijsopgave van de besproken zaken.

STAP 6: Bij akkoord en een bedrag boven de € 150,- sturen we jullie een aanbetaling van de helft van het bedrag.

STAP 7: Twee weken voor jullie trouwdag nemen we contact op en sturen we de (rest van de) factuur.

STAP 8: Wij gaan voor je aan de bak en zorgen dat het gebak op tijd klaarstaat om op te halen óf wordt bezorgd op locatie.

STAP 9: Het gebak wordt door iemand op de locatie klaargezet (wij doen dit dus niet). Daarna is het genieten!

STAP 10: Eventuele gehuurde presentatiematerialen worden binnen 5 werkdagen geretourneerd, waarna de borg wordt teruggestort.

Neem contact met ons op