Verzendbox Sint

9.95

Verzendbox met twee Chocolate Chip – Kruidnoot Koeken en Witte Chocolade – Kruidnoot Fudge en een kaartje (met persoonlijke boodschap). Te verzenden via PostNL.
Prijs INCLUSIEF VERZENDKOSTEN.

Categorie├źn: ,

Beschrijving

In de Verzendbox Sint zitten onze twee Sinterklaas-koeken (Chocolate Chip – Kruidnoot) en onze heerlijke limited editie Sinterklaas Fudge (Witte Chocolade + Kruidnoot) en wordt verzonden via PostNL. De box wordt geleverd inclusief kaartje, handgeschreven met een boodschap die je in je winkelmandje aan ons door kunt geven. Het ideale cadeau voor iemand waarmee je dit jaar helaas geen Sinterklaas kunt vieren.

Onze Verzendbox Sint is vijf dagen houdbaar. De prijs van deze box is INCLUSIEF VERZENDKOSTEN.
We verzenden onze pakketten uitsluitend op woensdag, zodat ze voor het weekend in huis zijn. Bestel uiterlijk dinsdag om 10:00 uur om je pakket die week te laten verzenden of bestel voor verzending op een woensdag in de toekomst.

Wil je liever zelf iets samenstellen? Neem dan contact met ons op.
Wil je 10 of meer boxen verzenden? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Kaartjes

Hartstikke bedankt, Heel veel liefs, Kadootje, Voor jou, Hiep Hiep Hoera, Ik ben zo trots op jou

Extra's

Geen, Koffie, Thee, Chocolade(melk)

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Verzenden via PostNL

Dit product is specifiek ontworpen om verzonden te worden via PostNL.

Bestel de box uiterlijk op dinsdag om 10:00 uur, zodat wij je product op woensdag kunnen samenstellen en kunnen verzenden via de post, zodat het uiterlijk op zaterdag geleverd wordt. We maken onderscheid in brievenbuspakketten (Fudgebox en Koekbox) en pakkettenpost (alle overige boxen); brievenbuspakketten worden doorgaans sneller geleverd dan pakkettenpost. Zodra het pakket overgedragen is aan PostNL is de levering uit onze handen; zij geven aan dat ze in ieder geval binnen drie dagen leveren. Als dit niet gebeurt is dit heel spijtig, maar daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.