Koekbox

10.9513.95

Verzendbox met vier smaken koeken en een kaartje (met persoonlijke boodschap) naar keuze. Te verzenden via PostNL.
Prijs INCLUSIEF VERZENDKOSTEN.

Wissen
    Reset Opties
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

In de Koekbox zitten onze vier smaken koeken (Chocolate Chip, Witte Chocolade Cranberry, Red Velvet en Chocolade) en wordt verzonden via PostNL.

Wil je het genietmoment volledig maken? Kies dan voor Koffie, Thee of Chocolade(melk) voor vier verschillende smaken koffie, thee of chocolade(melk). De box wordt geleverd inclusief kaartje naar keuze, met handgeschreven boodschap.

Onze Koekbox is vijf dagen houdbaar. De prijs van deze box is INCLUSIEF VERZENDKOSTEN.
We verzenden onze pakketten uitsluitend op woensdag, zodat ze voor het weekend in huis zijn. Bestel uiterlijk dinsdag om 10:00 uur om je pakket die week te laten verzenden of bestel voor verzending op een woensdag in de toekomst.

Wil je liever zelf iets samenstellen? Neem dan contact met ons op.
Wil je 10 of meer boxen verzenden? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Kaartjes

Hartstikke bedankt, Heel veel liefs, Kadootje, Voor jou, Hiep Hiep Hoera, Ik ben zo trots op jou

Extra's

Geen, Koffie, Thee, Chocolade(melk)

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Een aantal cupcakes zijn ook in een allergenenvrije variant te verkrijgen. Kijk voor meer informatie naar onze allergenenvrije cupcakes.

Bestelinformatie

Dit product is specifiek ontworpen om verzonden te worden via PostNL. Bestel de box uiterlijk op dinsdag voor 23:59 uur, zodat wij het op woensdag kunnen samenstellen en kunnen verzenden via de post, zodat hij op tijd bij u is voor de festiviteiten op zaterdag. Bestelt u deze box niet op dinsdag (ook als u het wilt komen ophalen), dan wordt hij de woensdag na het bestellen gemaakt en verzonden (of kunt u het vanaf donderdag komen ophalen).

Zodra het pakket overgedragen is aan PostNL is de levering uit onze handen; zij geven aan dat ze in ieder geval binnen drie dagen leveren. Als dit niet gebeurt is dit heel spijtig, maar daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.