Oreo

19.95

Fan van Oreo’s? Probeer onze Vanille Oreo Taart!

Categorie:

Beschrijving

Inmiddels kennen de meeste mensen in Nederland de Amerikaanse Oreo-koekjes wel en veel mensen zijn er gek op. Wij vinden vooral de heerlijke bite die ze geven aan ons gebak geweldig en vonden het de moeite waard er een taart van te maken. De basis van deze taart is een vanille cake met stukjes Oreo, afgewerkt met een vanille botercrème en Oreokruimels. Speciaal voor de Oreo-liefhebbers en geloof me, die zien we veel.

Onze taarten worden voorgesneden in 12 stukken.

Extra informatie

Aantal

1 (€ 19,95), 2 (€ 38,95), 3 (€ 56,95), 4 (€ 72,95)

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk.

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden. We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oreo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *