Taart met afbeelding

24.95

Leuke foto? Zet hem op een taart!

Categorie:

Beschrijving

Leuke foto gemaakt, maar geen idee wat je ermee moet? Je kunt hem natuurlijk inlijsten, maar op een taart zetten is veel leuker, want dan kun je hem ook nog opeten!

Bestel je taart online, upload je foto in de winkelmand of stuur de foto later naar ons toe. Let op: De foto wordt verkleind tot 15 cm (rond).

Deze taart wordt ongesneden geleverd, maar is voldoende voor 12 stukken.

Extra informatie

Muisjes

Blauw, Roze, Beide

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Gluten, lactose, melk.</p

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden. We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taart met afbeelding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *