Cupcakecijfer

28.95

Feestje? Ga voor een Cupcakecijfer, succes gegarandeerd!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

We overdrijven niet als we zeggen dat dit het product is dat de meeste positieve reacties krijgt in onze winkel. Een cupcakecijfer bestaat uit 24 mini cupcakes die zo zijn neergezet dat ze een cijfer vormen (0-9). Geschikt voor iedere verjaardag! Ervaring leert dat de meeste gasten 2-3 cupcakes eten, dus er is niet eens een grote groep feestvierders nodig om deze cupcakes soldaat te maken.

Op de afbeeldingen zie je een stereotypische ‘meisjes’ en ‘jongens’ versie, maar uiteraard is alles mogelijk qua smaak en uiterlijk. Staan je wensen niet bij onze opties, stuur dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden of kom langs in de winkel en kies zelf je decoratie uit bij onze decoratie-muur.

Borg: Lever het plastic onderplaatje weer bij ons in en krijg € 2,- retour op je aankoop.

Extra informatie

Cijfer

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Cake

Vanille, Chocolade, Red Velvet

Toef

Vanille (wit), Framboos (roze), Chocolade (bruin)

Lijn

Wit, Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Paars, Roze, Zwart

Decoratie (spikkels)

Disco, Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Paars, Roze, Zwart

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Gluten, lactose, melk.

Onze cupcakecijfers zijn ook in een allergenenvrije variant te verkrijgen. Kijk voor meer informatie over de mogelijke smaken op onze pagina voor allergenenvrije cupcakes en geef aan ons door welke allergenenwensen je hebt.

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cupcakecijfer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *