Sinterklaas – Chocolade Kruidnoten

2.50

Sint in het land? Probeer onze Chocolade Kruidnoot cupcakes!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Ook zo gek op Chocolade Kruidnoten? Deze cupcake zit er vol van! De Vanille cake wordt opgeleukt met kleine chocolade kruidnoten, afgewerkt met naturel toef en stukken chocolade kruidnoot.

Onze Sinterklaas cupcakes zijn te bestellen voor 15 november t/m 7 december.
Bestel je Sinterklaas cupcakes minimaal drie werkdagen voor je ze nodig hebt, zodat we de tijd hebben om de inkopen te doen!

 

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose en melk.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sinterklaas – Chocolade Kruidnoten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *