Cupcakerij

Kerstkoekjes (48 stuks)

84.95

    Verzending via PostNL geldt uitsluitend voor deze koekjes (via brievenbuspost); je kunt geen andere producten meebestellen als je kiest voor verzending via PostNL, aangezien onze andere producten niet op die manier geleverd kunnen worden!

Categorie:

Beschrijving

In samenwerking met Dewi’s Creations hebben we dit jaar een productlijn met unieke Kerstkoekjes! Dewi heeft prachtige Kerstkaarten ontwikkeld, die we samen tot koekjes hebben verwerkt!

In totaal zijn er vier soorten koekjes, namelijk Lulu de Kerstkip, Sweet Holidays, Christmas Blessings en Kerstkoekjes. In deze box zitten 12x Lulu de Kerstkip, 12x Sweet Holidays, 12x Christmas Blessings en 12x Kerstkoekjes.

De koekjes (7 cm) zijn suikerkoekjes met vanille, afgewerkt met sprinkles en een eetbare print. We verpakken de koekjes per stuk, zodat ze na het moment van levering nog minstens twee weken heerlijk zijn.

Je kunt je koekjes bestellen tot uiterlijk dinsdag 12 december. Daarna kun je ze ophalen bij ons in de winkel of laten versturen via PostNL (€ 5,95 per pakket); we verzenden alle pakketten op dinsdag 19 december, zodat je ze voor de Kerstdagen in huis hebt. Wil je je koekjes versturen via PostNL? Kies hierboven voor Levering: Verzenden via PostNL en in het winkelmandje voor “Afhalen in de winkel”. Ja, dat is omslachtig en onlogisch, maar helaas de enige manier om dit werkend te krijgen :-).

Verstuur je de koekjes als cadeautje? Kies er dan voor om een handgeschreven kaartje erbij te doen! We schrijven de tekst die je doorgeeft op een van Dewi’s prachtige Kerstkaarten, zodat je meteen een leuk cadeautje hebt!

Via onze webshop is het uitsluitend mogelijk om één pakket per keer te bestellen en verzenden. Wil je meerdere pakketten verzenden? Neem dan even via e-mail contact met ons op, dan regelen we je bestelling, betaling en verzending op een andere manier, zodat je niet eindeloos bezig bent!