Halloween – Creeper

2.50

Halloween feestje? Probeer onze Red Velvet-creeper!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Het originele plan was om een Red Velvet spook te maken… maar toen zagen we een sprinkel in de vorm van een snor en zo is de creeper geboren! Deze Halloween-variant van onze Red Velvet cupcake heeft iets extra, namelijk “ZOENEN”-vulling… en is gedoopt in witte chocolade waarna we de oogjes en de beruchte snor toevoegen.

Onze Halloween cupcakes zijn te bestellen voor 25 oktober t/m 2 november.

Bestel je Halloween cupcakes minimaal vier werkdagen voor je ze nodig hebt, zodat we de tijd hebben om de inkopen te doen! Op 31 oktober verkopen we ze los in de winkel (op = op).

 

 

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose en melk.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halloween – Creeper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *