Blauwe bessenrepen (lactosevrij)

1.95

Koekbodem met blauwe bessen.

Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

Onze Blauwe Bessenrepen zijn heerlijk fris. Het is een variant op de kruimeltaart, met een koekbodem, een laag blauwe bessen en kruimels bovenop. Dit gebak is niet alleen heel erg lekker, het is ook lactose- en koemelkvrij.

Onze Blauwe Bessenrepen hebben een minimale afname van 4 stuks. Minder stuks nodig? Kom dan langs in onze winkel.

Dit product is niet geschikt om te verzenden via PostNL.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten.

Hoewel de Blauwe bessenrepen lactose- en koemelkvrij gebakken worden kunnen we niet garanderen dat er absoluut geen sprake is van kruisbesmetting door andere producten, aangezien we in onze keuken werken met lacose- en koemelkhoudende producten.

Bestelinformatie

Hou bij het bestellen rekening met onze levertijd, zoals beschreven bij het product. Bestellingen die te laat aan ons doorgegeven worden kunnen worden geannuleerd. Uiteraard laten we dit u weten en als u al betaald heeft storten we uw geld terug.

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 11:00-13:00 uur. Let op: Als je gebak wilt laten bezorgen, bestel deze dan minimaal 72 uur van tevoren, zodat we een koerier kunnen regelen. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Een klein deel van ons assortiment kunt u laten verzenden via PostNL. We verzenden dit gebak uitsluitend op woensdag. Hou rekening met de levertijd van PostNL (zodra het pakket wordt overgedragen aan PostNL is de levering uit onze handen, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor vertraging). In het winkelmandje kunt u kiezen voor “Verzenden via PostNL”, maar uitsluitend als uw mandje gevuld is met gebak wat binnen de categorie ‘Verzendbaar gebak” valt (zodra u ander gebak in uw mandje heeft, vervalt de optie tot verzenden via PostNL).

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen. Voor macarons en koeken geldt een houdbaarheid van drie dagen. Cakepops, fudge en cupcakes to go zijn zes dagen houdbaar.