Assortiment

1.85

Fan van verschillende smaken? Kies voor een Assortiment!

Categorie:

Beschrijving

De meeste van onze klanten zijn gek op heerlijk gebak in verschillende smaken. En wat is er dan beter dan een assortiment Plaatgebak? We zorgen ervoor dat er altijd drie smaken plaatgebak in het assortiment gaat. We kiezen hiervoor zelf de smaken, zodat we het kunnen afstemmen op de rest van de productie en het assortiment wat goedkoper kunnen aanbieden.

De minimale afname van dit product is vier. Wil je er minder? Kom dan langs in de winkel.

Indien gewenst kunt u het gebak uitdeelformaat laten snijden. Als u kiest voor uitdeelformaat krijgt u twee keer zo veel stukjes als hierboven beschreven.

Extra informatie

Gesneden

Normaal formaat, Uitdeelformaat

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Veel van onze cupcakes zijn ook in een allergenenvrije variant te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor allergenenvrije cupcakes.

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden. We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Assortiment” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *