Vanille (mini)

1.25

Zeker weten dat iedereen het lust? Neem dan onze cupcake Vanille! Altijd goed!

Categorieën: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
24 47 1.10
48 96 1.00

Beschrijving

Onze cupcake Vanille bestaat uit een zachte vanille cake en een romige vanille toef. We werken de cupcake af met zelfgemaakte vanillesuiker. Deze cupcake is altijd goed, want hij heeft geen uitgesproken smaak waar je van moet houden. Hij is gewoon lekker en dat is het allerbelangrijkste.

 

Onze mini cupcakes hebben een minimale afname van 12 stuks en zijn daarna aan te vullen met een veelvoud van 6. Hoe meer cupcakes u koopt, hoe meer korting u krijgt.

Minder cupcakes nodig? Kom dan naar de winkel en kies cupcakes uit ons wisselende weekassortiment!

Wil je liever verschillende smaken? Bestel dan een assortiment! Een assortiment bestaat uit minimaal vier verschillende smaken cupcakes uit ons weekassortiment.

Via de webshop zijn per smaak maximaal 96 mini cupcakes te bestellen. Meer cupcakes nodig? Neem dan contact met ons op.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose en melk.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Korting

12 stuks = € 1,25 per stuk
24 stuks = € 1,10 per stuk
48 stuks = € 1,- per stuk

De korting wordt doorberekend in de winkelwagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vanille (mini)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *