Witte Chocolade – Framboos

2.50

Zin in witte chocolade en framboos? Een gouden combinatie: Zacht en fruitig!

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
12 23 2.40
24 35 2.30
36 47 2.20
48 96 2.00

Beschrijving

Onze Witte Chocolade – Framboos cupcake is een hele speciale cupcake, omdat we twee hardlopers combineren, namelijk onze Vanille – Framboos en de toef van onze Red Velvet, namelijk een Witte Chocolade toef. In de vanille cake worden stukjes witte chocolade en frambozenjam meegebakken en de toef is een mix van onze frambozenbotercrème (met huisgemaakte frambozenjam) en witte chocolade botercrème. In een roosje!

 

Onze cupcakes worden verkocht per 6 stuks of een veelvoud daarvan. Minder cupcakes nodig? Kom dan naar de winkel en kies cupcakes uit ons wisselende weekassortiment!

Wil je liever verschillende smaken? Bestel dan een assortiment! Een assortiment bestaat uit maximaal acht verschillende smaken cupcakes uit ons weekassortiment.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose en melk.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Korting

6 stuks = € 2,50 per stuk
12 stuks = € 2,40 per stuk
24 stuks = € 2,30 per stuk
36 stuks = € 2,20 per stuk
48 stuks = € 2,- per stuk

De korting wordt doorberekend in de winkelwagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witte Chocolade – Framboos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *