Witte Chocolade – Cranberry Pistache

2.50

Vanille cupcake met witte chocolade stukjes, cranberries en stukjes pistache, afgewerkt met naturel toef, gedoopt in witte chocolade ganache en gedecoreerd met cranberries en stukjes pistache.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
12 23 2.25
24 1000 2.00

Beschrijving

Onze Witte Chocolade – Cranberry Pistache is een plaatje om te zien door de diepe rood van de cranberry’s en het felle groen van de stukjes pistache! En het is niet alleen een plaatje, hij is ook bijzonder smaakvol! In de vanille cake worden stukjes witte chocolade, cranberry’s en stukjes pistache meegebakken. De cupcake wordt afgewerkt met botercrème, gedoopt in witte chocoladeganache en versierd met stukjes cranberry en pistache. Uiteraard niet geschikt voor mensen met een notenallergie.

 

Dit product is niet geschikt voor verzending via PostNL; je kunt het uiteraard wel bij ons afhalen of laten bezorgen binnen onze bezorgcirkel (10-15 km van Veenendaal).

Voor onze standaard cupcakes geldt de volgende levertijd: voor 7:00 uur besteld is de volgende dag ophalen. Eerder bestellen kan uiteraard altijd en ben je te laat met bestellen… Dan kun je gebak reserveren via ons last-minute formulier of langskomen in onze winkel.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk en noten.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Korting

6 stuks = € 2,50 per stuk
12 stuks = € 2,40 per stuk
24 stuks = € 2,30 per stuk
36 stuks = € 2,20 per stuk
48 stuks = € 2,- per stuk

De korting wordt doorberekend in de winkelwagen.