Walnoot – Rozijn

2.25

Vanille cake met rozijnen en stukjes walnoot.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
12 23 2.00
24 1000 1.75

Beschrijving

Onze Walnoot – Rozijn cupcake is prachtig in zijn eenvoud en een van onze minst zoete cupcakes. In de vanille cake worden stukjes walnoot en rozijnen meegebakken. De cupcake wordt afgewerkt met botercrème en stukjes walnoot en rozijnen. Uiteraard niet geschikt voor mensen met een notenallergie.

 

Deze cupcakes worden verkocht per 2 stuks of een veelvoud daarvan.

Dit product is niet geschikt om te verzenden via PostNL.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk en noten.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.
U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Korting

6 stuks = € 2,50 per stuk
12 stuks = € 2,40 per stuk
24 stuks = € 2,30 per stuk
36 stuks = € 2,20 per stuk
48 stuks = € 2,- per stuk

De korting wordt doorberekend in de winkelwagen.