Kokos

2.25

Fan van kokos? Probeer onze cupcake Kokos!

Categorie:

Beschrijving

Onze cupcake Kokos bestaat uit een zachte vanille cake waarin kokosschaafsel verwerkt is. De cake wordt afgewerkt met een toef van vanille botercrème en meer kokosschaafsel. We vinden het fijne kokosschaafsel wat we in Nederland kunnen kopen hier niet voor geschikt, omdat dit vaak erg hard is, dus importeren we onze kokos vanuit Amerika voor het beste resultaat.

Onze cupcakes hebben een minimale afname van 4 stuks per smaak.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Gluten, lactose, melk.

Een aantal van onze cupcakes zijn ook in een allergenenvrije variant te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor allergenenvrije cupcakes.

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Korting

4 tot 11 stuks = € 2,25 per stuk
24 of meer = € 2,- per stuk

De korting wordt verwerkt zodra u de producten in de winkelmand doet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kokos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *