Chocolate Chip – Salted Caramel (mini)

1.25

Zin in stukjes chocolade en karamel? Dan is deze voor jou!

Categorieën: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
24 47 1.10
48 96 1.00

Beschrijving

Onze Chocolate Chip – Salted Caramel cupcake is een combinatie van twee heerlijke smaken, namelijk chocolade en gezouten karamel. We zijn van mening dat chocolade snel overheerst, dus hebben we ervoor gekozen in de vanille cake pure chocoladestukjes mee te bakken, in plaats van een chocolade cake als basis te gebruiken voor deze cupcake. De cupcake wordt afgewerkt met botercrème, chocoladezout, crunchy gezouten karamel balletjes en zeezout.

 

Onze mini cupcakes hebben een minimale afname van 12 stuks en zijn daarna aan te vullen met een veelvoud van 6. Hoe meer cupcakes u koopt, hoe meer korting u krijgt.

Minder cupcakes nodig? Kom dan naar de winkel en kies cupcakes uit ons wisselende weekassortiment!

Wil je liever verschillende smaken? Bestel dan een assortiment! Een assortiment bestaat uit minimaal vier verschillende smaken cupcakes uit ons weekassortiment.

Via de webshop zijn per smaak maximaal 96 mini cupcakes te bestellen. Meer cupcakes nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose en melk.

Bent u op zoek naar een allergenenvrij product? Bekijk dan ons allergenenvrije assortiment!

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:30-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Korting

12 stuks = € 1,25 per stuk
24 stuks = € 1,10 per stuk
48 stuks = € 1,- per stuk

De korting wordt doorberekend in de winkelwagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocolate Chip – Salted Caramel (mini)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *