Vanille (glutenvrij)

2.50

Zeker weten dat iedereen het lust? Neem dan onze cupcake Vanille! Altijd goed!

Categorie:

Beschrijving

Onze cupcake Vanille bestaat uit een zachte vanille cake en een romige vanille toef. We werken de cupcake af met zelfgemaakte vanillesuiker. In deze allergenenvrije cupcake worden geen gluten gebruikt.

Onze allergenenvrije cupcakes hebben een minimale afname van 6 stuks per smaak.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Lactose, melk.

Bestelinformatie

Bestel eenvoudig via onze webwinkel, betaal direct en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vanille (glutenvrij)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *