Weekendbox

15.00

Categorie:

Beschrijving

Onze Weekendbox is perfect voor het weekend; of je hem nu in je eentje leeg eet of met de visite, hij is altijd goed! Het is voldoende voor 6-8 personen en de inhoud van de Weekendbox wisselt iedere week. We zorgen ervoor dat er in ieder geval drie stukken plaatgebak of -taart in zitten, 6 mini cupcakes en ander lekkers, zoals fudge, karamels, nougat, macarons, koekjes, cakepops of heerlijke bites.

 

Op zaterdag 4 juli is onze weekendbox gevuld met Blondie, Red Velvet taart, Oreo taart, mini cupcakes Vanille – Framboos, Chocolate Chip en Vanille – Feest, Witte Chocolade Macarons en New York Style Red Velvet koeken.

Dit product is uitsluitend verkrijgbaar op zaterdag. Bestel je weekendbox uiterlijk vrijdag om 12:00 uur; na die tijd is de box niet meer beschikbaar, maar kun je deze wel zelf samenstellen in de winkel; de korting die je krijgt op de box geldt dan niet. Wil je een box op donderdag of vrijdag? Bestel dan de Verrassingsbox!

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Bestelinformatie

Hou bij het bestellen rekening met onze levertijd, zoals beschreven bij het product. Bestellingen die te laat aan ons doorgegeven worden kunnen worden geannuleerd. Uiteraard laten we dit u weten en als u al betaald heeft storten we uw geld terug.

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 11:00-13:00 uur. Let op: Als je gebak wilt laten bezorgen, bestel deze dan minimaal 72 uur van tevoren, zodat we een koerier kunnen regelen. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weekendbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *