Weekendbox (mini)

8.95

Categorie:

Beschrijving

Onze Weekendbox mini is perfect voor twee of drie personen en bevat 2 stukken plaatgebak of plaattaart, 2 mini cupcakes en 2 macarons of koekjes. De inhoud is iedere week anders.

Op zaterdag 4 juli is onze Weekendbox gevuld met Blondie, Red Velvet taart, mini cupcakes Vanille – Framboos en Chocolate Chip en Witte Chocolade Macarons.

 

Dit product is uitsluitend verkrijgbaar op zaterdag. Bestel je box uiterlijk vrijdag om 12:00 uur; na die tijd is de box niet meer beschikbaar, maar kun je deze wel zelf samenstellen in de winkel; de korting die je krijgt op de box geldt dan niet.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Bestelinformatie

Hou bij het bestellen rekening met onze levertijd, zoals beschreven bij het product. Bestellingen die te laat aan ons doorgegeven worden kunnen worden geannuleerd. Uiteraard laten we dit u weten en als u al betaald heeft storten we uw geld terug.

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 11:00-13:00 uur. Let op: Als je gebak wilt laten bezorgen, bestel deze dan minimaal 72 uur van tevoren, zodat we een koerier kunnen regelen. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weekendbox (mini)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *