Macaron Bramen

1.40

Huisgemaakte bramen macarons.

Beschrijving

Bramenmacarons gevuld met bramenganache.

We hanteren voor dit product de volgende levertijd: Voor 12:00 uur besteld = morgen vanaf 11:00 uur ophalen (een andere datum in de toekomst mag uiteraard ook).

Onze macarons zijn geschikt om te verzenden via PostNL. We verzenden onze pakketten uitsluitend op woensdag; bestel je gebak voor verzending via PostNL voor dinsdag 23:59 uur om te voorkomen dat je nog een week moet wachten.

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, lactose, melk, noten, sulfiet.

Een aantal cupcakes zijn ook in een allergenenvrije variant te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor allergenenvrije cupcakes.

Bestelinformatie

Hou bij het bestellen rekening met onze levertijd, zoals beschreven bij het product. Bestellingen die te laat aan ons doorgegeven worden kunnen worden geannuleerd. Uiteraard laten we dit u weten en als u al betaald heeft storten we uw geld terug.

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 11:00-13:00 uur. Let op: Als je gebak wilt laten bezorgen, bestel deze dan minimaal 72 uur van tevoren, zodat we een koerier kunnen regelen. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.