Weekendbox

15.00

Categorie:

Beschrijving

Iedere vrijdag en zaterdag bieden we onze unieke WEEKENDBOX! In deze box zit een wisselend assortiment aan gebak, voldoende voor 6-8 personen. Dit maakt deze box bij uitstek geschikt voor een verjaardag, traktatie, high tea (3-4 personen) of gewoon bij de koffie. Hoewel de verschillende smaken wisselen zit er in ieder geval het volgende in de box:

– drie stukken plaatgebak of taart, gesneden op trakteerformaat

– zes mini cupcakes in drie verschillende smaken

– twee cakepops

– twee koekjes of macarons

Dit product is uitsluitend verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.

 

Allergeneninformatie

Dit product bevat de volgende allergenen: Ei, gluten, lactose, melk, noten, sulfiet.

Bestelinformatie

Bestel je gebak eenvoudig via onze webwinkel en kom uw gebak ophalen in ons pand aan de Patrimoniumlaan 32 te Veenendaal. Wilt u meer weten over onze winkel? Kijk dan op onze winkelpagina.

U kunt er ook voor kiezen om het gebak te laten bezorgen. We bezorgen ons gebak binnen Veenendaal op de afgesproken datum tussen 10:00-12:00 uur. Let op: Als je gebak wilt laten bezorgen, bestel deze dan minimaal 72 uur van tevoren, zodat we een koerier kunnen regelen. Bezorging buiten Veenendaal en op andere tijden gebeurt alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Wilt u meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier. Heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op.

Bewaarinformatie

We raden aan het gebak op een koele plek, maar niet in de koelkast, te bewaren. Wanneer het gebak in de koelkast geplaatst wordt droogt de cake in. U kunt het gebak ook invriezen voor maximaal twee maanden.

We adviseren onze cupcakes en taart binnen drie dagen op te eten. Voor het plaatgebak raden we aan deze binnen twee dagen te nuttigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weekendbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *