Welkom op de bestelpagina voor het CLV! Je bent op deze pagina beland omdat je een leuk kadootje van het CLV krijgt voor je verjaardag. Alsnog van harte gefeliciteerd!

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden laat je ons weten dat je je verjaardagscupcakes wilt bestellen. Je krijgt 12 cupcakes van het CLV; je mag hiervoor drie smaken uit ons assortiment kiezen. Je kunt de smaken hieronder zien. Als het niet uit maakt welke smaken je krijgt, vul dan bij ‘smaak 1’ in dat je een assortiment wilt, dan stellen wij wat lekkers voor je samen. Als je graag gluten- en/of lactosevrije cupcakes ontvangt kun je dit aangeven bij ‘allergenen’ (de gehele bestelling wordt dan gluten- en/of lactosevrij). De smaken Vanille – Karamel, Chocolade – Pindakaas en Red Velvet zijn niet beschikbaar in een lactosevrije variant.

Je kunt ervoor kiezen om je cupcakes rond 11:00 uur te laten bezorgen bij het CLV of om ze op te halen in onze winkel (Patrimoniumlaan 32, 3904 AD Veenendaal; maandag en dinsdag op afspraak en woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00-17:30 uur).

Klik op “Verzend e-mail” om het formulier te verzenden. U ziet vervolgens een automatische bevestiging vanuit onze webshop. Als u deze niet ontvangt, is het formulier niet bij ons aangekomen. Zodra we de bestelling verwerkt hebben ontvangt u binnen 12 uur een persoonlijke e-mailbevestiging.

Omdat we werken met verse producten hebben we een levertijd van 24 uur.

Assortiment

Vanille - Karamel

Kokos

Chocolade - Framboos

Citroen

Vanille

Vanille - Framboos

Chocolade

Chocolade - Pindakaas

Citroen - Blauwe bes

Vanille - Chocolade

Oreo

Chocolade - Vanille

Chocolade - Sinaasappel

Citroen - Mango

Vanille - Mokka

Appel

Chocolade - Kokos

Chocolade - Whisky Bacon

Red Velvet

[contact-form-7 id=”49″ title=”Contactformulier 1″]