Je kunt natuurlijk langskomen in onze winkel en onze vitrine leegkopen, maar je kunt al onze smaken cupcakes, plaatgebak en taarten ook gewoon bestellen! Zo weet je zeker dat je de aantallen en smaken krijgt die je wilt en het scheelt je ook tijd in je drukke schema, omdat je doos gebak al voor je klaarstaat om op te halen. Wil je nog meer tijd besparen, dan kun je je bestelling ook meteen betalen via iDeal en loop je zo met je gebak de deur uit.

Voor onze online bestellingen hanteren we een levertijd van 48 uur, omdat sommige smaken nu eenmaal wat meer tijd nodig hebben om te maken dan andere (bijvoorbeeld als de whisky voor de Chocolade - Whisky Bacon op is en we die nog even moeten kopen... of als we karamel moeten maken die een paar uur moet afkoelen). Ben je een van die vele 'last-minute' mensen, neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; smaken uit ons weekassortiment kunnen we doorgaans gemakkelijk extra maken en wie weet hebben we nog wel tijd voor je ingewikkelde bestelling!

Wil je iets anders dan de producten die we via de website aanbieden? Bij ons zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos: Personaliseer je cupcakes door ze in een andere kleur cup te laten bakken, met roze of blauwe botercrème te laten vullen, met sprinkels in specifieke kleuren te laten versieren of laat je cupcakes per stuk verpakken. Wil je een taart met drie lagen? Kan ook. Zoek je een plateau of etagère om het gebak op te presenteren? Die verhuren we! Kom naar onze winkel en bespreek de mogelijkheden met ons. Wil je uitgebreid praten over je gebak? Bijvoorbeeld voor een jubileum of bruiloft? Bel ons dan voor een afspraak buiten sluitingstijd, zodat we alle aandacht voor je hebben!

Cupcakes

Plaatgebak

Taart

Speciale gelegenheden

Allergenenvrij