Je kunt natuurlijk langskomen in onze winkel en onze vitrine leegkopen, maar je kunt al onze smaken cupcakes, plaatgebak en taarten ook gewoon bestellen! Zo weet je zeker dat je de aantallen en smaken krijgt die je wilt en het scheelt je ook tijd in je drukke schema, omdat je doos gebak al voor je klaarstaat om op te halen. Wil je nog meer tijd besparen, dan kun je je bestelling ook meteen betalen via iDeal en loop je zo met je gebak de deur uit.

Voor onze online bestellingen hanteren we een levertijd van (minimaal) twee werkdagen, omdat sommige smaken nu eenmaal wat meer tijd nodig hebben om te maken dan andere. Ben je een van die vele 'last-minute' mensen, neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; we hebben altijd voldoende opties.

Wil je iets anders dan de producten die we via de website aanbieden? Bij ons zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos: Personaliseer je cupcakes door ze in een andere kleur cup te laten bakken, met roze of blauwe botercrème te laten vullen, met sprinkels in specifieke kleuren te laten versieren of laat je cupcakes per stuk verpakken. Wil je een taart met drie lagen? Kan ook. Zoek je een plateau of etagère om het gebak op te presenteren? Die verhuren we! Kom naar onze winkel en bespreek de mogelijkheden met ons. Wil je uitgebreid praten over je gebak? Bijvoorbeeld voor een jubileum of bruiloft? Bel ons dan voor een afspraak buiten sluitingstijd, zodat we alle aandacht voor je hebben!

Cupcakes

Plaatgebak

Taart

Speciale gelegenheden

Allergenenvrij

Boxen